Topraktan Tabağa Mikrobiyota

Online Mutfak Atölyesi

19 EYLÜL 2020

10.00-12.30    

Nüget İLGÜN 

Toprak Mikrobiyotası

∞ Doktorluktan Toprağa Bir Geçiş Hikayesi

∞ Toprak Besin Ağı, Toprak    Mikrobiyotası Bize Ne Verir?

∞ Ata Tohumdan Günümüze 2n14’den   2n42 Kromozoma Nasıl Geldik?

∞ Can Boğazdan Gelir mi? Gider mi?  (Bir Olgu Öyküsü: Av. Serap Baypınar)

13.30-15.30 

Samim SANER 

Topraktan Tabağa Gıda Güvenliği 

Meltem YALINAY

Fonksiyonel Gıdalar, 

Probiyotik İçeren Gıdalar? 

Efsane mi Gerçek mi?

20 EYLÜL 2020

10.00-11.15 Hasan İNSEL

Mayr Metodu ile Sindirim Sanatı

11.15-12.30 Meltem YALINAY

Taş Devrinden Günümüze Bağırsak Mikrobiyotası: Yediklerimiz İlaç mı? Zehir mi?    

13.30-17.00 

Meltem YALINAY Moderatörlüğünde

Nüget İLGÜN

Doktor Gözüyle "Ekşi Maya"

Yeşim TEMEL ÖZCAN

Sağlıklı Beslenme Tabağı    

Orçun KÜRÜM

Sporcu Beslenme Tabağı


*Etkinlik ücretlidir. Bilgi ve kayıt için +90 539 937 75 35 ya da www.guvenakademi.com websitesinden üye olarak, katılım sağlayabilirsiniz.