Güven Hastanesi
Sayfaları Keşfedin
Güven Sağlık Grubu

Emzirme Yolculuğuna Güçlü Bir Başlangıç İçin Buluşuyoruz

Emzirme Yolculuğuna Güçlü Bir Başlangıç İçin Buluşuyoruz

Geleneksel 2. Emzirme Günü kapsamında, anne ve bebek sağlığı açısından emzirmenin önemini farklı yönleriyle ele alacağımız özel bir buluşmada bir araya geliyoruz.

“Emzirme ile Sürdürülebilir Bir Başlangıç: Etkili Uygulamaları Güçlendirelim” temasıyla gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde; anneliğin ilk günlerinde yaşanan deneyimlerden emzirme sürecinin görünmeyen taraflarına, anne dayanışmasından bebekle yogaya uzanan dopdolu bir program sizleri bekliyor.

Etkinliğimizin özel konuğu, Emzirme Uzmanı ve Psikolog Charlotte Codron olacak. Emzirme yolculuğunun psikolojik ve duygusal boyutlarını ele alacak Codron, deneyim ve uzmanlığını katılımcılarla paylaşacak.

Anneliğin ilk günlerinden itibaren doğru bilgi, güven ve destekle güçlenmek; deneyimleri paylaşmak ve emzirme yolculuğuna birlikte eşlik etmek için sizleri etkinliğimize davet ediyoruz.

10 Ekim Cumartesi
13.00 – 15.45
Güven Hastanesi – 14 Mart Salonu

Program Akışı

13.00 – Karşılama ve Anne Buluşması

13.20 – Açılış Konuşması
Kader Özbay
Hemşirelik Hizmetleri Direktör Yardımcısı

13.30 – Anneliğin İlk Günlerinde Neler Yaşanıyor?
Etkileşimli Oyun / Canlandırma
Gülşah Yaşar Çevik
Hemşire – Emzirme Danışmanı

14.00 – “6 Ay Sonraki Ben”: Kendine Mektup

14.20 – Emzirmenin Görünmeyen Tarafları ve Emzirme Yolculuğuna Destek
Charlotte Codron
Emzirme Uzmanı ve Psikolog, LLL, IBCLC

14.40 – “Bir Anneden Bir Anneye” Anne Dayanışma Notları

14.55 – Bebekle Yoga
Kübra Ceylan
Güven G4 Yoga Eğitmeni

15.45 – Kapanış

Siz de bu özel buluşmada bizimle olun; emzirme yolculuğunu bilgi, deneyim ve dayanışmayla birlikte güçlendirelim.

Doktor
Mobil Uygulama

Sağlığınız
Güven’li Ellerde

Güven Sağlık Grubu Yeni Mobil Uygulaması Yayında!

Uygulamamızı indirmek çok kolay! İşletim sisteminize uygun linki seçin ve hayatınızı kolaylaştırmaya hemen başlayın.